Banvit - Partizan 10:8 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 26.Nov.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banvit - Partizan 10:8 (prva četvrtina)

Košarkaši Partizana gostuju u turskoj ekipii Banvita, u meču 7. kola Evrokupa. Crno-belima neophodna pobeda ukoliko žele plasaman u drugu fazu.

18.05 - Počeo je meč u Bandirmi između Banvita i Partiazana. Pre početka, održan je minut ćutanja za tragično preminulog navijača Zvezde Marka Ivkovića. 

Na teškom terenu u Turskoj, košarkaši Partizan NIS-a traže pobedu koja bi ih ostavila u trci za drugu fazu ovogodišnjeg Evrokupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Protivnik je snažna ekipa Banvita, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Zoran Lukić a koja u svojim redovima ima puno iskusnih igrača i nekoliko Amerikanaca.

U prvom susretu ove sezone u Beogradu turski tim je bio uspešniji i odneo je pobedu rezultatom 77:61.

"Ekipa Banvita je ozbiljan protivnik, sledi nam dosta teško gostovanje. Videli ste i na meču u Beogradu, igraju svih 40 minuta, pogotovu u odbrani. Skup odličnih pojedinaca. Mi moramo da odigramo u jakom intenzitetu, sa velikom energijom", istakao je centar Partizana Nikola Milutinov.  

Meč 7. kola Evrokupa između Banvita i Partizana  počinje u 18 časova. 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.