Balažic: Bio je penal za Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balažic: Bio je penal za Vojvodinu

Fudbaler Partizana Gregor Balažic priznao je danas da je napravio penal protiv Vojvodine u minulom kolu Superlige, ali i poručio da su sudijske greške dešavaju.

"Uvek sam iskren, bio je penal. Šta je bilo, bilo je. I mi smo dosta ove sezone imali sličnih situacija i sve je to fudbal. Ne sude roboti i greške se dešavaju", rekao je Balažic novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je izjavio da se u Srbiji mnogo priča o suđenju, što nije slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u drugim zemljama gde je igrao.

"U Srbiji se mnogo priča o suđenju, iako bih voleo da je fudbal u prvom planu. Bukvalno sam se u tom trenutku pomirio sa sudbinom da je penal, ali sudija je doneo drugačiju odluku", naveo je Balažic i dodao da se oseća dobro nakon što je na poluvremenu protiv Vojvodine povraćao i morao da ostane u svlačionici.

Prema njegovim rečima, crno-beli ne bi smeli da imaju problema da odbrane pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.

"Mislim da ne bi smelo ništa da nas omete, odigraćemo ozbiljno sve četiri utakmice, verujem da ćemo pobediti i što bolje se spremiti za kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Balažic.

Partizan u 27. kolu Superlige u subotu od 19 sati dočekuje Spartak iz Subotice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Balažic: Napravio sam penal, ali...

Izvor: B92, 06.Maj.2015

Fudbaler Partizana Gregor Balažic priznao je da je napravio penal protiv Vojvodine u minulom kolu Superlige, ali i poručio da su sudijske greške dešavaju..."Uvek sam iskren, bio je penal. Šta je bilo, bilo je. I mi smo dosta ove sezone imali sličnih situacija i sve je to fudbal. Ne sude roboti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.