Babović ponovo na vratima Humske: Nikolić za, deo uprave protiv?

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović ponovo na vratima Humske: Nikolić za, deo uprave protiv?

Od odlaska Nikole Drinčića u Makabi Haifu zavisio je dolazak Milana Lole Smiljanića, koji je u nedelju dobio „zeleno svetlo” (i novac) od čelnika Genčlerbirligija da narednih godinu dana provede u Partizanu kao pozajmljen igrač. I, to nije bilo sve, pored Smiljanića, velika želja trenera Marka Nikolića je i Stefan Babović, sa kojim su utanačeni svi detalji saradnje, ali posao delimično koče neke vanfudbalske stvari, piše "Sport".

 
Ipak, poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sati prelaznog roka nisu doneli očekivanu rokadu Drinčić – Smiljanić, pa je u igri ostao samo još Babović.
Što se tiče Milana Smiljanića, kompletan posao je obavljan u toku jučerašnjeg dana. Vezistu je u petak uveče kontaktirao trener Nikolić u želji da ga angažuje, ali je dobar deo posla je bio upravo na plećima samog igrača, koji je morao da isposluje pristanak na pozajmicu od predsednika Genčlerbirligija, sa kojim ga ugovor vezuje još dve godine, kao i da utanači uslove sa crno-belima (postoji dug prema Smiljaniću od ranije, koji premašuje 100.000 evra). Fudbaler je umilostivio Turke, no, kako je Drinčić ostao u Humskoj, njegov angažman je propao sa završetkom prelaznog roka u Srbiji.
U Babovićevom slučaju je nešto lakše, jer je slobodan igrač i može da potpiše van određenog datuma, ali je i on donekle vremenski limitiran, jer je utorak poslednji dan za licenciranje fudbalera u grupnoj fazi Lige Evrope i do tada bi posao morao da se okonča. Jedan od najboljih vezista u Srbiji i dete Partizana ima veliku želju da se vrati u Humsku, no, nije baš sve tako jednostavno, pošto deo čelnika, iz njima znanih razloga, nije rad da ispuni želju trenera Marka Nikolića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.