Babović: Petar mi je kao mlađi brat

Izvor: B92, 29.Jan.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović: Petar mi je kao mlađi brat

Dosadašnji tok priprema FK Partizan u Turskoj obeležio je sukob Stefana Babovića i Petra Škuletića, ali su njih dvojica već zaboravili na incident.

Jedino pojačanje crno-belih u dosadašnjem delu prelaznog roka i prvi strelac tima iz prvog dela sezone imali su žestoku svađu uz gomilu psovki na poluvremenu duela sa Cirihom.

Babović je istakao da su takve stvari normalne na pripremama i da Petra gleda kao na mlađeg brata.

“Ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ništa posebno da komentarišem. To su situacije koje se često dešavaju na pripremama, ne bi trebalo tome uopšte pridavati na značaju. Pa, Petar mi je kao mlađi brat, mi smo čak i dalji rod. Nastavljamo dalje normalno, nema nikakvih problema”, rekao je Babović za “Večernje novosti”.

Škuletić nije želeo mnogo da komentariše incident, samo je istakao da sve treba zaboraviti.

“Nema tu šta da se priča, neću uopšte da pridajem značaj tom događaju”, kratko je poručio Škuletić

Trener ‘crno-belih’ Marko Nikolić nije bio zadovoljan nastupom dvojice igrača protiv Ciriha, ali je naveo da su ovakve rasprave normalne.

“Nek je srećan rad tabloidima, imaće posla danas. Dese se takve stvari 30 puta na svakim pripremama, pa se ne vide. Ovog puta se videla prepirka. Neću ja to da pravdam, ne mogu tako da se ponašaju u dresu Partizana, to je moj stav. A da li ću da ih sankcionišem i kako ću da ih sankcionišem to je moja stvar. Ono što mogu da vam kažem je da će obojica igrati u četvrtak protiv Austrije”, rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.