Babović: Nemamo vremena

Izvor: B92, 06.Jul.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović: Nemamo vremena

Vezni igrač Partizana Stefan Babović smatra da je klub doveo odlična pojačanja, ali da je potrebno vreme da se uklope.

Crno-bele za sedam dana očekuje početak sezone duelom sa Dilom Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Napustilo nas je dosta igrača koji su donosili prevagu i predstavljali značajan deo tima. Dobro smo se pojačali, Božinov je klasa, Abu je dobro poznato ime, a Trujić i Jevtović će svakako predstavljati pojačanja. Ono što nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potrebno nemamo, a to je vreme", rekao je Babović.

Prva prepreka na putu ka jeseni u Evropi je relativno nepoznat rival iz Gruzije.

"Ne smemo da upadamo u takve zamke i razmišljamo na način da se samo čeka naredni rival. Moramo da budemo svesni da nismo više velesila. Utakmica protiv Rudara iz Velenja je pokazala da i evidentna razlika u klasi ne mora automatski da znači ubedljivu pobedu. Sve ekipe u modernom fudbalu stoje taktički dobro i nije nimalo lako probiti blok pred golom. Neće biti nikakvog potcenjivanja, moramo ozbiljno da ih shvatimo da ne bismo došli u problem", rekao je Babović za "Večernje novosti".

Babović smatra da Partizan mora da pobedi sa što većom razlikom na svom terenu, jer će u revanšu imati dosta problema zbog visoke temperature i teških uslova za igru u Gruziji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.