Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRZ DEMANTI: Stevanović brani protiv Ordabašija!

Vest da Partizan planira da dovede golmana Čukaričkog Nemanju Stevanovića odmah je dobil demanti.

U rzgovoru za Sportski Žurnal, sportski direktor “brađana” Vladimir Matijašević je istakao da su gluposti da Stevanović neće braniti protiv Ordabašija, a potvrdio je i vest da je Partizan “bio” zainteresovan za talentovanog golmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> PARTIZAN SE NE ŠALI: Bojan Šaranov dobija opasnu konkurenciju na golu?
– Priča o Partizanu je stara dva meseca, od tada nismo kontaktirali sa crno-belima. To samim tim znači da je glupost da Stevanović neće braniti protiv Ordabašija. Računamo na ceo igrački pogon za prvi meč u Ligi Evrope – rekao je Matijašević.
The post BRZ DEMANTI: Stevanović brani protiv Ordabašija! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OBRT - Stevanović ne može tek tako u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016

Posle sinoćnje informacije o mogućem transferu golmana Čukaričkog Nemanje Stevanovića u Partizan, oglasio se sportski direktor kluba sa banovog brda...Podsetimo, više izvora je sinoć i jutros najavilo transfer Nemanje Stevanovića u Partizan, ali kada se očekivala vest o realizaciji transfera,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.