BRUKA U HUMSKOJ: Obezbeđenje izbacilo Vujoševića sa parkinga stadiona Partizana!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA U HUMSKOJ: Obezbeđenje izbacilo Vujoševića sa parkinga stadiona Partizana!

BEOGRAD - Predsednik JSD Partizan i trener košarkaša crno-belih Duško Vujošević umalo se našao ni kriv ni dužan u centru skandala, pošto je uoči početka utakmice Partizan - BATE Borisov jedan radnik obezbeđenja na parkingu kod stadiona u Humskoj pokušao da ga otera sa mesta gde je zaustavio automobil.

Vujošević je u sredu uveče na stadionu u Humskoj prisustvovao revanš meču plej-ofa za plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ligu šampiona između srpskog i beloruskog prvaka.

Beogradski mediji prenose da je Vujošević ispred stadiona bio sat vremena pre početka utakmice, a onda se zaustavio da bi dao telefonsku izjavu nekom od medija.

Međutim, jedan od pripadnika obezbeđenja na parkingu ga je prekinuo u tome i zatražio da odmah pomeri auto.

On se prvom čoveku JSP Partizana i legendi crno-belih obratio veoma grubo, a Vujošević je zatražio samo malo strpljenje dok ne završi sa davanjem izjave.

"Gospodine, ne možete tu da stajete ni sekund. Tu nema parkinga, zabranjeno je, zatvorićete ulaz.. Odmah se sklonite odatle!", vikao je pripadnik obezbeđenja na Vujoševića.

Međutim, nije pomoglo ni objašnjenje Vujoševića da je prvi čovek Partizana.

"Ja sam predsednik Partizana. Ja znam gde mogu na stadionu da se parkiram. Pomeriću auto čim završim intervju. Nije problem. Ako mogu sad da vas zamolim da me ne prekidate", odgovorio je Vujošević i posle kraćeg zadržavanja pomerio automobil.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.