Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJIMO SITNO DO POČETKA: Ovako izgleda stadion dvadesetak minuta pre starta finala (VIDEO)

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde će od 18 časova započeti svoju bitku za trofej Kupa Srbije.

Do početka utakmice ostalo je još petnaestak minuta, a stadion u Humskoj već je u dobroj meri ispunjen i svi sa nestrpljenjem isčekuju da sudija Milorad Mažić označi start meča.
Pogledajte kako trenutno izgledaju tribine stadiona Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
The post BROJIMO SITNO DO POČETKA: Ovako izgleda stadion dvadesetak minuta pre starta finala (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMIRI U HUMSKOJ: Na samom početku tuča Delija i žandarmerije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Prvi sukobi su se dogodili uoči finala Kupa Srbije.. . Očekivano uzavrela atmosfera je uzela maha i na samom početku duela ‘večitih rivala’.. Nešto pre prvog sudijskog zvižduka arbitra Milorada Mažića je izbila tuča između navijača Crvene zvezde i žandarmerije koja je pokušala da umiri...

Nastavak na HotSport.rs...

GROBARI POZIVAJU NA TANGO: Pogledajte koreografiju navijača Partizana na startu finala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Napokon je otpočelo dugo isčekivano finale Kupa između Partizana i Crvene zvezde, a navijači crno-belih su ovaj meč otvorili efektno koreografijom.. . Grobari su preko južne tribine razvili šetalicu sa natpisom „Igrajmo taj tango smrti“, na kojoj je prikazana kosturska glava sa crvenom ružom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.