BET INFO: Dijamant više ne šutira, Kemba Voker zicer

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Dijamant više ne šutira, Kemba Voker zicer

Miks Evrolige i NBA lige večeras - Džerels i Dijamantidis naš izbor kad je u pitanju Evroliga...

8575 Kurtis Džerels (Uniks) – više od 10,5

Bivši plejmejker Partizana, sada igrač Uniksa, Kurtis Džerels, dobio je malo drukčiju ulogu otkako je na klupi Jevgenij Pašutin. Ne šutira više toliko sa distance, već je fokusiran na trojke i prodore. Kako su baš te dve kategorije, dva najefikasnija šuta u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarci, očekujemo da u odlučujućoj utakmici za plasman u Top 16, Amerikanac da sve od sebe i opravda novac koji je od njega uložen.

8610 Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos) – manje od 7,5

Legenda evropske i grčke košarke, već neko vreme igra klasičnog plejmejkera u Panatinaikosu. Zeleni profitiraju debelo od organizatorskih sposobnosti veterana. Ove sezone u proseku postiže 5,4 poena, a na većini utakmica praktično i ne šutira. Dvocifren je bio samo jednom ove sezone, pa ne verujemo da će protiv Barse biti raspoložen da radikalno menja svoj stil.

8565 Dvejn Vejd (Majami) – manje od 23,5

Vizardsi su jedna od najboljih odbrana u Ligi trenutno, a Dvejn Vejd žestoko oscilira što se tiče poena ove sezone. Dešavalo se da postigne 9,10 a isto tako je na prethodnoj utakmici postigao 42. Ipak, ne verujemo da će imati odgovor na agresivnu odbranu Vašingtona, koji veći deo sezone igra kao da je došlo vreme za plej-of a granica na Majamijevu legendu je prilično visoka.

8564 Džoš Smit (Detroit) – više od 12,5

Koliko god da očajan Detroit bio, i dalje je prva opcija Pistonsa Džoš Smit. Ove sezone postiže nešto više od 13 poena po utakmici dok je na prošle dve bio tragično loš, ali uz takođe limitiranu minutažu. Toronto nije ekipa koja igra neku atomsku odbranu, a Amir Džonson i Patrik Paterson svakako nisu elitni defanzivci pa da mogu nekada zvezdu NBA lige, tek tako da spuste na 12 poena.

8588 Kemba Voker (Šarlot) – više od 16,5

Hornetsi večeras igraju protiv najlošije ekipe u NBA, i jednog od najtužnijih sastava u istoriji NBA lige. Filadelfija je spremna da izgubi još jednom, a Kemba i čitava ekipa Šarlota bi mogla da iskoristi priliku i uhvati zalet ubedljivom pobedom nad Siksersima. Majkl Karter-Vilijams praktično ne igra odbranu, pa će Vokeru biti lako da dođe do cilja.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.