Avram Grant nije mogao da dobije derbi, ali juriša ka tituli prvaka Afrike: Lob Atsua kakav se retko viđa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avram Grant nije mogao da dobije derbi, ali juriša ka tituli prvaka Afrike: Lob Atsua kakav se retko viđa (VIDEO)

Gana razmontirala Gvineju (3:0) i plasirala se u peto uzastopno polufinale Kupa nacija

Bio je samo na nekoliko sekundi od eliminacije i verovatno žestokih kritika čelnika saveza, a stigao je do polufinala Kupa afričkih nacija! Ako je suditi na osnovu partije u prvoj eliminacionoj rundi Avram Grant i Gana u ovom trenutku važe za najozbiljnije kandidate za osvajanje titule. Bivši šef struke Partizana koga navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-belih pamte po razočaravajućem učinku protiv Crvene zvezde (tri poraza za mesec dana) zgromio je Gvineju u četvrtfinalu (3:0) i plasirao se u polufinale, gde će mu rival biti Ekvatorijalna Gvineja.

U junaka Gane izrastao je Kristijan Atsu, koji je postigao dva gola i tako trasirao svojoj reprezentaciji put u peto uzastopno polufinale. Napadač Čelsija, koga je Žoze Murinjo posle epizode u Viteseu poslao u Everton, najpre je u četvrtom minutu iskoristio proigravanje petom Andrea Ajua, čime je značnajno olakšao posao svojim saigračima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.