Antonov: Želim u Partizan, to mi srce kaže

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov: Želim u Partizan, to mi srce kaže

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Antonov, koji brani boje Grashopersa, ne krije želju da pređe u beogradski Partizan.

Antonov je veliki navijač 'crno-belih' i u razgovoru za "Sportski žurnal" je kazao da kontakt postoji i da želi da dođe u Humsku.

"Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi, zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce prihvatiću ponudu Partizana. Partizan je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojačanje crno-belih za Evropu", rekao je Antonov za "Sportski žurnal".

On je istakao da plasman u Ligu Evrope neće biti od presudnog značaja za transfer.

"Partizan je moja želja bez obzira da li će na jesen igrati u Evropi ili samo na domaćoj sceni. Koliko znam iz Partizana su stupili u kontakt sa mojim klubom čim sam im ja dao potvrdan odgovor. Verovatno je u pitanju pozajmica na godinu dana", dodao je.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.