Anđušić vidi napredak, Partizan ulazi u seriju pobeda?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđušić vidi napredak, Partizan ulazi u seriju pobeda?

Da je pogodio onaj šut u finišu meča sa Cedevitom, ili bar slobodno bacanje na šest sekundi pre kraja, Partizan možda ne bi bio poražen u nedelju u Zagrebu. Ipak, i pored svega, Danilo Anđušić očekuje mnogo bolje rezultate crno-belih.

A posle čak osam poraza u prvih 12 odigranih kola, ekipa Partizana praktično više nema prava na kiks, pogotovo pred svojim navijačima, ukoliko želi da napravi neki iole zapaženiji rezultat u ABA ligi ove sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Posle minimalnog poraza u Zagrebu (75-72), ekipu Petra Božića očekuje serija mečeva pred svojim navijačima u ''Pioniru'', i to protiv Olimpije, Metalca i Mega Leksa, a jedan od tragičara u sinoćnjoj utakmici Danilo Anđušić veruje da će njegov tim konačno ući i u prvu seriju pobeda ove sezone.

On je bez obzira na poraz video i napredak u igri Partizana i tome vidi dovoljan razlog da crno-beli započnu uspon na tabeli ABA lige.

''Imali smo šansu da preokrenemo, promašio sam slobodno bacanje za izjednačenje... Poraz nam je teško pao, ali primetan je napredak u igri. Ima pozitivnih stvari i prostora za još bolja izdanja, pa očekujem da ćemo u narednom periodu, pogotovu u predstojeće tri utakmice na domaćem terenu, ući u seriju pobeda'', optimista je Anđušić.

Kad je u pitanju njegova forma, ona još uvek nije na željenom nivou, iako je, na primer, protiv Tajfuna bio jedan od najzaslužnijih za pobedu u tom meču.

''Trebalo mi je neko vreme da se uklopim u ekipu, jer sam došao posle starta sezone. Verujem da će iz meča u meč sve to izgledati bolje'', poručio je Anđušić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sitnice" kroje sreću

Izvor: Danas, 30.Nov.2015

Beograd - Ni najbolja ovosezonska partija na gostujućem terenu nije bila dovoljna za iznenađenje kola košarkaša Partizana u Zagrebu protiv Cedevite. Detalji u savezništvu sa srećom na strani hrvatskog šampiona izraženi su u vidu tri poena prednosti na kraju meča (75:72), koji je lako mogao da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.