AZ Alkmar – Partizan 1:0

Izvor: RTS, 26.Nov.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZ Alkmar – Partizan 1:0

Partizan želi i drugu pobedu na strani u Ligi Evrope, ali i AZ Alkmar želi osvetu za poraz u Beogradu. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
20.05 - GOL! Posle tri minuta u drugom poluvremenu, domaćin je došao do prednosti. Souza je iskoristio neodlučnost odbrane Partizana i postigao prelep pogodak.

20.00 - Počeo je drugi deo igre.
19.48 - Polse prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela igre, nema golova u Holandiji.
19.00 - Počeo je meč u Holandiji.
18.30 - Sastavi timova. Partizan: Kljajić, Bandalovski, Ćirković, Vulićević, Subić, Brašanac, Jevtović, Babović, Ninković, Živković, Umaru.
AZ Alkmar: Kutinjo, Johanson, Guvelev, Lukasen, Brežančić, Ortiz, Van Overem, Henriksen, Sueza, Jahanbahš, Jansen.
Novo evropsko veče za Partizan, koji igra u Holandiji protiv AZ Alkmara.

U prvom meču ovih ekipa, Partizan je odigrao sjajnu utakmicu u Beogradu i pobedio sa 3:2. 
Fudbaleri Partizana su trenirali na pomoćnom terenu jer je domaćin zamolio da se sačuva glavni teren, s obzirom na to da je dva dana padala kiša u Alkmaru.
"Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Bilo bi dobro da nas domaćini potcene, jer bismo to mogli da iskoristimo na pravi način", rekao je Drulović na konferenciji za novinare u Alkmaru.
Drulović je ocenio da će u predstojećem duelu sve zavisiti od njegove ekipe, za koju je kazao da je odlično radila.
"Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, uostalom kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim. Optimista sam, verujem u ove momke, koji su odlično radili", rekao je Drulović.
Direktan prenos je na našem Drugom programu od 19 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U NAJGOREM TRENUTKU: Na samom početku drugog poluvremena Souza doveo AZ u vođstvo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015

Od 48. minuta AZ Alkmar je poveo protiv Partizana golom Dabnija Souze, posle izrazite greške odbrane srpskog šampiona.. . Tek što je počelo drugo poluvreme meča na AFAS stadionu, domaći tim je došao u vođstvo.. Potpuno neshvatljivo odbrana Partizana, prevashodno Lazar Ćirković, je pustio Dabnija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.