(ANKETA) PARTIZAN ILI ZVEZDA: Ko će pobediti u košarkaškom večitom derbiju?

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(ANKETA) PARTIZAN ILI ZVEZDA: Ko će pobediti u košarkaškom večitom derbiju?

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 21 pobedom i samo jednim porazom, dok Partizan ima skor 15/7

BEOGRAD - Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Telekom igraju derbi meč 23. kola regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 21 pobedom i samo jednim porazom. Crveno-beli su već obezbedili prvo mesto na tabeli uoči plej-ofa.

Partizan je četvrti na tabeli sa učinkom od 15 pobeda i sedam poraza. Ako crno-beli žele da izbegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << duel sa Zvezdom već u polufinalu plej-ofa moraju da pobede i da očekuju pozitivan rasplet po njih u preostala tri kola.

Inače, samo finalisti plej-ofa ABA lige izboriće plasman u Evroligu naredne sezone. Ishod večitog derbija željno iščekuju i Budućnost i Cedevita. Podgoričani imaju skor 17/6, a Cedevita 15/8.

Crvena zvezda je dobila prethodna dva duela sa Partizanom. Crveno-beli su i u ABA ligi i u polufinalu Kupa Radivoja Koraća mečeve dobili identičnim rezultatom 76:67.

Za Partizan zbog povrede neće igrati Edo Murić, dok će Zvezda biti oslabljena neigranjem Branka Lazića. Utakmica je na programu u 19,00 sati u dvorani Pionir, a crno-beli će imati veću podršku navijača jer je Partizan domaćin. Na tribinama će biti i 500 pristalice Crvene zvezde.

Partizan i Zvezda su u svim takmičenjima do sada odigrali 234 utakmice.

Ko će pobediti u košarkaškom večitom derbiju?
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.