ALARM U PARTIZANU: Jedan košarkaš u bolnici, a Džikić ostao na kućnom lečenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALARM U PARTIZANU: Jedan košarkaš u bolnici, a Džikić ostao na kućnom lečenju

Utakmica sa grčkim timom zakazana za sredu.

Košarkaši Partizana će u sredu (18.30) dočekati ekipu PAOK, u revanšu osmine finala FIBA Lige šampiona, a u taboru beogradskih crno-belih mnogo je problema. Kako prenosi Blic, Vilijam Hačer je zbog posledica trovanja hranom hospitalizovan, i smešten je na VMA. Iste zdravstvene probleme ima i trener Aleksandar Džikić, ali on nije želeo u bolnicu, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostao na kućnom lečenju.

Za duel se grčkim timom, neizvesni su Uroš Luković, Mihajlo Andrić i Nikola Tanasković. Pod upitnikom su još i Vanja Marinković i Miloš Koprivica, koji nisu igrali finale Kupa Radivoja Koraća, kao ni Tanasković i Slobodan Jovanović, što znači da bi kao deseti igrač, koliko je potrebno da ih bude u zapisniku, mogao da se "skine" povređeni Frenk Robinson.

Na OVOM linku pročitajte šta je Nenad Čanak poručio navijačima, a OVDE šta je imao da kaže kapiten Novica Veličković. Možete i da pročitate više vesti o KK Partizan, i to na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.