AGONIJA: Užasan start košarkaša Partizana

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGONIJA: Užasan start košarkaša Partizana

Ovaj tim u Evrokupu i ABA ligi nema šta da traži, hitno mu je potreban vođa na terenu, smatra trener Vlade Ðurović

Košarkaši Partizana ređaju poraz za porazom, kola do juče najboljeg sportskog kolektiva u Srbiji strmoglavo jure u provaliju.

Srpski trener Vlade Ðurović smatra da je crno-belima potreban vođa i da ovaj igrački kadar teško može nešto da uradi u ABA ligi i Evrokupu. Četa Duška Vujoševića je u dosadašnjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezone doživela čak pet poraza, uglavnom prilično ubedljivih.

- Partizan nema košarkaše koji mogu da budu prevaga. Objektivno, ovaj tim nema neke šanse u regionalnom takmičenju i u Evropi, dok u našem prvenstvu mogu da urade nešto. Definitivno nemaju vođu, brzo moraju da dovedu nekog plejmejkera. Takođe, povratkom Milosavljevića dobiće na kvalitetu - kazao je Ðurović i dodao:

- Mačvan je došao, ali on sam ne može ništa da uradi i ovom Partizanu potrebno je još nekoliko košarkaša. Dule je očigledno svestan čime raspolaže, mada je sam rekao da nije očekivao da će gubiti s tolikom razlikom. I slažem se s njim.

O psovanju igrača

DULETOVA PEDAGOGIJA ZASTARELA

Duško Vujošević na meču s Banvitom vređao je košarkaša Borisa Daloa, što mu nije prvi put ove sezone. Psiholog Aleksandra Janković smatra da on treba da promeni pedagoški pristup.

- Vujošević je postavio takav stil da se prema igračima ponaša agresivno, kao da je roditelj. To nije dobro, i to je zastareo način. Smatram da u tome nešto mora da menja jer današnje generacije drugačije gledaju na takve stvari - poručila je Aleksandra Janković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.