ABA: Partizanu mutna Budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Partizanu mutna Budućnost

Budućnost nastavlja trku sa Crvenom zvezdom. Podgorički tim nadigrao je Partizan u punom "Pioniru" 72:61 (19:16, 20:10, 8:14, 25:21) i naneo drugi poraz crno-belima na domaćem terenu ove sezone. Tim iz Humske sada ima skor od šest pobeda i sedam poraza, dok su "đetići" na drugom mestu sa 11 trijumfa i dva neuspeha.

Trofejni trener domaćina Duško Vujošević zbog suspenzije nije bio u prilici da deli savete svojim pulenima pored aut linije. Podgoričani su to umeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da valorizuju. Gosti su sve vreme kontrolisali igru i rezultat i već u prvom poluvremenu stvorili dvocifrenu prednost, determinisavši tako tok susreta.

Partizan je u trećem kvartalu bio deficitu 17 poena, Videvši da je vrag odneo šalu Saša Pavlović i Dragan Milosavljević su "povukli", inicirali ogromnu energiju sa tribina i polako topili prednost "đetića". Ipak, sve što su uspeli bilo je da priđu na pet koševa zaostatka na šest minuta pre kraja susreta. Dalje od toga nije dozvolio veoma raspoloženi Suad Šehović.

Do velikog trijumfa goste su predvodili Suad Šehović sa dabl-dabl učinkom 18 poena i 15 skokova, uz čak pet ubačenih trojki, a pratili su ga Darko Planinić i Džej Ar Rejnolds sa po 14 koševa. U taboru crno-belih istakli su se kapiten Milosavljević sa 14 poena, 12 je dodao Milan Mačvan, dok je Milenko Tepić zabeležio 11, uz šest skokova i četiri asistencije.

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Pavlović 8 (5 izgl), Tepić 11 (6 sk, 4 as), Kuzeloglu, Marinković, Dalo, Milutinov 4 (9 sk), Milosavljević 14 (3-2 za tri), Mačvan 12 (7 sk), Andrić 10, Milutinović, Bezbradica, Bogdanović 2.

BUDUĆNOST: Kuk 6 (7 as), Šehović 18 (15 sk, 10-5 za tri), Dašić 2, Planinić 14 (7 sk), Subotić 2, Čarapić, Vitkovac 10, Popović, Ivanović 4, Rejnolds 14 (4-2 za tri), Paunić 2, Rikić.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.