Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Partizan poražen od Mega Leksa na rođendan!

U 2. kolu ABA lige, u Sremskoj Mitrovici, Mega Leks je savladao partizan sa 76:59  (18:11, 18:19, 17:18, 23:11).

Na 70. rođendan Sportskog društva Partizan, na dan kada je osnovan i KK Partizan, crno-beli nisu uspeli da svojim navijačima poklone pobedu. Tim Petra Božića poražen je i drigi put, najpre u Valjevu, a sad i od Mega Leksa.
Partizan je na poluvreme otišao sa -6, posle trojke Cvetkovića. Dosta serija viđeno je u prve dve četvrtine, pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << činilo da će Božićev tim ući sa više samopouzdanja u nastavak meča.
Imali su crno-beli -5 pre poslednju deonicu, opet je Cvetković pogodio trojku, vezali su koševe Vrabac i Marinković i stigli do drugog izjednačenja 53:53, prvo je bilo u 18. minutu.
Luvavu je danas uspeo da pogodi sve što je promašio protiv Zvezde, ubacio je još jednu trojku, Samardžiski je povisio na +5, a onda je prednost samo rasla do kraja meča.
Luvavu je postigao 27 poena, Jaramaz 13, Samardžiski 12, a Janković 8.
U timu partizana najefikasniji su bili Vrabac i Marinković sa po 13 poena. Cvetković je ubacio 9, Perović 7, 
 
 
The post ABA: Partizan poražen od Mega Leksa na rođendan! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov novi poraz, Luvavu srušio crno-bele!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015

Ekipa Mega Leksa savladala je danas Partizan u Sremskoj Mitrovici nanevši mu tako drugi poraz u prva dva kola. Utakmica prelomljena u poslednjoj četvrtini...Partizan nije uspeo ni iz drugog pokušaja da upiše prvu pobedu u novom šampionatu ABA lige pošto su danas poraženi u Sremskoj Mitrovici od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.