Zorica, Gastoz i Slađa diskvalifikovani: Nakon suđenja izbačeni iz rijalitija!

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica, Gastoz i Slađa diskvalifikovani: Nakon suđenja izbačeni iz rijalitija!

Zorica, Gastoz i Slađa su nakon suđenja koje se odvijalo u vili “Parovi”, izbačeni iz ovog rijalitija.

Razlog za izbacivanje je fizičko zlostavljanje. Njih troje je nakon suđenja samo napustilo vilu i nikome nisu rekli ni reč.

Novčano su kaznjene Slađa (2.000 evra) i Zorica ( 1.000 evra), dok Gastozu nije oduzeto od honorara.

Zorica Dukić se radovala izbacivanju, jer je želela da ide kući. Matora ih je ispratila u suzama, a Zmaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je vikao:

“Pravično presuđeno!”

Slađa nije prisustvovala izricanju presude i kad je saopštena odluka produkcije Hepi televizije, nije želela da gleda Jelenu Golubović ispred sebe. Ipak, ušla je da se pozdravi sa Urošem, sa kojim je započela romansu u rijalitiju.

Jelena Golubović je zbog vređanja porodice kažnjena sa 500 evra.

Podsetimo, u nedelju uveče bilo je lažno izbacivanje gde je Gastoz navodno dobio najmanji broj glasova. On se razočarao nakon što mu je saopšteno da je izbacivanje lažno.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.