Zmaj od Šipova uplašio učesnike Parova!Bacao stolice i bežao od obezbeđenja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova uplašio učesnike Parova!Bacao stolice i bežao od obezbeđenja! VIDEO

Zmaj od Šipova samo što se vratio nakon saslušanja u rijaliti Parovi, napravio je do sada neviđeni skandal u kome je veoma uplašio svoje cimere.

Naime, nakon što je u vilu Parova došao Majstor Kurbla koji je ukućanima poželeo dobro jutro, prva mu je odgovorila Tijana, što je veoma iznerviralo Zmaja, koji je dobio napad histerije: "Ja idem u izolaciju! Kakav je to način da Tijana Ajfon priča pre Zmaja!?", vikao je Zmaj, a potom počeo da baca barske stolice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u kuhinji.

Obezbeđenje je istog trenutka odreagovalo, ali je Ilija počeo da beži po kući i viče kako ne želi u izolaciju. Njegovo nervno rastrojstvo veoma je uplašilo Tijanu Ajfon: "Nikad u životu se nisam uplašila Zmaja kao sad. On je psihički bolesnik, uhvatila sam se za Bumbara koliko sam se uplašila".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.