Zmaj od Šipova u Parovima dobio lutku za seks!

Izvor: Svet plus, 14.Okt.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova u Parovima dobio lutku za seks!

Večeras u rijalitiju Parovi produkcija je rešila da iznenadi Zmaja od Šipova i pokloni mu lutku na naduvavanje za seks!

Naime, večeras u emisiji ''Goli život'' kod Miomira Marića Zmaj od Šipova dobio je lutku na naduvavanje za seks! On je otišao do tajne sobe luksuzne vile Parovi u kojoj ga je čekala lutka, a učesnici nisu mogli da prekinu da se smeju. Miki mu je rekao da ga prave budalom, dok je za Zmaja sve to samo deo šou programa.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ludilo u “Parovima”: Zmaj dobio “devojku”, Ružica ispipala grudi Jeleni

Izvor: Svet, 14.Okt.2015

Večeras je bilo više nego zanimljivo u “Parovima”. Ružica Veljković je na predlog Milomira Marića opipala grudi Jelene Golubović, a po njenom osmehu se videlo da joj je prijalo.. Čak je i Zmaj od Šipova dobio iznenađenje kada je primio “poklon devojku” – lutku iz seks šopa, koja ga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.