Zmaj od Šipova se vratio u PAROVE: Dve Zmajice izbačene iz gnezda! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Maj.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova se vratio u PAROVE: Dve Zmajice izbačene iz gnezda! VIDEO

Zmaj od Šipova večeras se konačno vratio u vilu rijalitija Parovi, iz koje je pre više od dve nedelje izašao, kako bi pronašao ženu svog života.

Iako su mnogi učesnici rijalitija Parovi pomislili da je Zmaj od Šipova zauvek napustio rijaliti, njihova radost kratko je trajala. Nakon što ga je produkcija premestila u zasebnu prostoriju u kojoj je više od dve nedelje proveo zatvoren sa pet žena, kako bi izabrao svoju buduću suprugu,  večeras je na iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mnogih odlučeno, da Ilija svoje prijatelje poseti u luksuznoj vili.

Večeras su čuveno "Zmajevo gnezdo" napustile dve učesnice, Dragana koja je odlukom gledalaca izbačena i Ilinka kojoj je produkcija sama dozvolila da napusti kući, a nakon njihovog izbacivanja odlučeno je da se čuveni Zmaj vrati u vilu, kako bi posetio svoje drugare u luksuznoj vili. Da li je u pitanju samo prijateljska poseta ili će se Zmaj vratiti i nastaviti tamo gde je stao, saznaćemo uskoro.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.