Zmaj od Šipova otvorio dušu u rijalitiju Parovi 2015: Gledao sam Vitin seks sa Zmajicom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova otvorio dušu u rijalitiju Parovi 2015: Gledao sam Vitin seks sa Zmajicom! VIDEO

Sinoć je u skolpu rijalitija Parovi 2015, ponovo emitovana emisija "Upoznajte Parove" u kojoj gosti u studiju i voditeljka postavljaju ukućanima razna pitanja.

Naime, u sinoćnoj emisiji "Upznajte Parove", Zmaju od Šipova postavljeno je pitanje, kako bi reagovao, kada bi saznao da je Vita imao seks sa nekom od Zmajica. Vidno iznervirani Zmaj, iznenadio je sve svojim odgovorom i time potvrdio da je u Zmajevom Gnezdu bilo seksa:

"Da l' vi mislite da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ja mutav, pa ja sam to gledao uživo, uživo sam gledao!", vikao je Zmaj. Takođe, sinoć je u razgovoru sa Tomom, Zoricom i ostalim ukućanma priznao da se sprema za pobedu. Poslušajte Ilijin govor:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.