Zmaj od Šipova i Mimi Oro izbačeni iz PAROVA? VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova i Mimi Oro izbačeni iz PAROVA? VIDEO

Rijaliti Parovi svakim danom postaju sve intresantniji, kako zbog samih učesnika tako i zbog odluka produkcije, koja ih u poslednje vreme sve češće iznenađuje.

Naime, produkcija rijalitija Parovi došla je na ideju da izbaci Zmaja od Šipova i Mimi Oro, a koji je razlog takve odluke saznaćemo večeras od 18:50, kada će se dogodoti vanredno izbacivanje. Prema nezvaničnim informacijama, saznajemo da je do ovakve odluke došlo, jer od večeras kreće emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "U zmajevom gnezdu" u kome će Ilija konačno pronaći svoju jaču polovinu.

Što se tiče Mimi Oro, predpostavlja se da je u pitanju još jedna smicalica produkcije u kojoj će je saopštiti da dolaze inspektori da je hapse zbog elitne prostitucije. O čemu se zaista radi, saznaćemo večeras u toku emitovanja uživo.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

UŽIVO VANREDNO IZBACIVANJE: Produkcija Parova spremila novo iznenađenje!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015

produkcija je došla na ideju da izbaci Zmaja od Šipova i Mimi Oro, a koji je razlog takve odluke uskoro ćemo saznati u vanrednom izbacivanju..Rijaliti šou "Parovi" svakim danom postaje sve intresantniji, kako zbog samih učesnika tako i zbog odluka produkcije, koja ih u poslednje vreme sve češće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.