Željko bivšoj ljubavi: Ružice, i ptice na grani znaju da spavaš sa momcima za pare!

Izvor: Svet, 13.Feb.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko bivšoj ljubavi: Ružice, i ptice na grani znaju da spavaš sa momcima za pare!

Učesnici rijalitija “Parovi” Ružica Veljković i Željko Stojanović ne prestaju sa svakodnevnim provokacijama.
Stojanović ovaj put izneo izneo teške optužbe na račun bivše modelsice kada je rekao da se Ružica bila sa momcima kojima je naplaćivala usluge.
“Željko je lagao da sam spavala sa njegovim drugom za novac. Eto, on laže. On se konstantno folira u vili, glumi nešto i priča neistine”, rekla je Veljkovićeva.
“Ružice, ne laži više. Prestani da lažeš ti. Svi znamo da spavaš sa momcima za pare, bre. To znaju i ptice na grani. Uvek si to radila”, samouvereno joj je odgovorio Stojanović.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Željko bivšoj ljubavi: Ružice, i ptice na grani znaju da spavaš sa momcima za pare!

Izvor: Scandal.rs, 13.Feb.2016

Učesnici rijalitija “Parovi” Ružica Veljković i Željko Stojanović ne prestaju sa svakodnevnim provokacijama...Stojanović ovaj put izneo izneo teške optužbe na račun bivše modelsice kada je rekao da se Ružica bila sa momcima kojima je naplaćivala usluge...“Željko je lagao da sam spavala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.