Zbog Jelene Golubović prekinuto suđenje!

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Jelene Golubović prekinuto suđenje!

Suđenje između Jelene Golubović i Hasana Dudića zbog nasilničkog ponašanja u rijalitju Parovi prekinuto je rediteljkinom krivicom i odloženo!

Ušli su u zakazano vreme u sudnicu, međutim, posle nekoliko minuta, suđenje zbog povreda koje je Dudić naneo Golubovićevoj u rijalitiju „Parovi“ je otkazano jer Hasanov advokat Anđelko Ležajić nije došao

Za vreme izlaganja sudije Jelene Danilović, Jelena joj je nekoliko puta upadala u reč govoreći: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << „Vaške su hrabre samo kada biju“, zbog čega je opominjana.

- Imate pravo da kažete samo kada ja dam reč - rekla je sudija Jelena Danilović pre nego što je zakazala novi termin saslušanja.

Pevač je posle ročišta rekao da će ipak biti prinuđen da tuži Jelenu Golubović zbog uvrede časti i vređanja po nacionalnoj osnovi.

- Lakrdija od suđenja. Ja je nikada ne bih udario. Bruka je udariti ženu. Ali ona mi ne liči na ženu, ona je monstrum. Da nekog vređa na nacionalnoj osnovi, to je strašno - ponavljao je za „Alo!“ Dudić, koji je prokomentarisao i fizički sukob sa Jelenom.

- Meni je pala traka. Žuta minuta kada mi je opsovala unuke - istakao je on.

No, Jelena Golubović je nezadovoljna ishodom jučerašnjeg dolaska u Palatu pravde.

- On je vaška, smrdibuba i pi*ka. Ako je mučki mogao da me baci na pod i šutne u glavu, očekivala sam da će moći da stoji iza onoga što je uradio i prizna krivicu - rekla je rediteljka, koja želi da pravda izađe na videlo.

- Stop nasilju i mobingu na radnom mestu (u rijalitiju). Ja njega nisam vređala kao što je on mene. Psovao mi je mrtvu i nerođenu decu - rekla je Golubovićeva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.