Zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom?

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom?

Kada život postane užurban, jedna od najvažnijih stvari koje morate da uradite u slobodno vreme je da imate seksualne odnose sa supružnikom. Parovi su suviše umorni, suviše pod stresom, suviše dekoncentrisani. Jednostavno nisu u raspoloženju

Postoji mnogo razloga zašto nećete da imate seks sa partnerom ili suprugom večeras, ali postoji mnogo parova koji to rade sedam puta nedeljno. „Hafington post“ je uradio anketu u kojoj je pitao čitaoce koji imaju seks svake noći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako je to poboljšalo njihov brak i živote. Evo razloga zašto trebate da imate seks svake večeri.

1) POBOLJŠAVA VAŠE ZAJEDNIČKO VREME

- Moj muž i ja imamo seks svake večeri, zato što je to momenat u danu koji je rezervisan samo za nas dvoje. Mi smo roditelji male bebe, pa kada legnemo u krevet, možemo da provedemo ostatak noći u ljubavi. Seks nam dopušta da održavamo strast, da pokažemo privlačenje i da uživamo - rekla je Kristi M. iz Akranzasa, koja je u braku tri godine.

2) MOŽE DA BUDE NAČIN DA TRENIRATE

- Kada imate četvoro dece a nemate vremena, seks je najbolji trening - rekla je Tera M. iz Oklahome, koja je u braku manje od jedne godine.

3) SKLONI VAS OD SVAKODNEVNOG ŽIVOTA

- Seks za mene i mog muža je još od kako smo  prvi put spavali, bežanje od realnosti. Oboje volimo da igramo uloge i tako je dobar osećaj da ne budete vi na neko vreme, to nas potpuno odvoji od lošeg dana - rekla je Sara K. iz Panama Sitija na Floridi, koja je u braku godinu dana.

4) MANJE ĆETE SE SVAĐATI

- Znamo kada nešto nije u redu. Najvažnije je to što se ne svađamo i ne tučemo! Sednemo i pričamo. To što smo svaku noć povezani nam pomaže da se povežemo izvan spavaće sobe - rekla je Libi S iz Indijane, koja je u braku dve godine.

5) TO JE NAČIN DA SE POVEŽETE BEZ RAZGOVORA

- Seks je vitalan deo braka. Zbližava parove na drugačiji način. Pospešuje maženje i grljenje, a to je način da pričate bez upotrebe reči - rekla je Tereza F. iz Mičigena, koja je u braku 37 godina.

6) JEDNA REČ: ORGAZAM

- Dobra stvar za mene je to što se osećam savrešeno. Takođe volim da vidim svog muža kako se gubi u momentu. Ako možete da vidite to potpuno zadovoljstvo, to je dovoljno da vas zadovolji - rekla je Stejsa L. iz Teksasa, koja je u braku 11 godina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.