Zašto je 2014. loša godina za seks?

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Sep.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je 2014. loša godina za seks?

Provodite sve više vremena na poslu, a sve manje u krevetu s partnerom? Niste jedini, čak 40 odsto parova tvrdi da ove godine znatno manje vode ljubav nego prethodne, pokazala je studija britanske tvrtke VoucherCodesPro.

Prema ovom istraživanju, za manjak seksa odgovoran je pritisak modernog života, a preopterećenost poslom glavni je krivac, piše Daily Mail.

Osim toga, parovi smatraju kako ih od seksualnih užitaka odvraćaju finansijske brige, sve duži radni >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << dan i nedostatak vremena. Takođe, 29 odsto parova kaže da ih od seksa odvraća aktivan društveni život, ali i svađanje oko svakodnevnih problema koji podstiču stres.

Ljudi su danas zabrinuti oko svih aspekata svog života, a teško je očekivati da se to neće odraziti i na stanje u spavaćoj sobi. Manjak seksa povezan je i sa nedostatkom bliskosti, pa partneri postaju sve udaljeniji, smatraju istraživači.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.