Zaboravila na Ivana? Maca Diskrecija seksi plesom izludela Đankarla! (video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravila na Ivana? Maca Diskrecija seksi plesom izludela Đankarla! (video)

Maca Diskrecija odlučila je da se tokom večerašnje žurke u rijalitiju Parovi potpuno opusti, te je seksii plesom ovog puta odliučila da zavede Đan Karla.

Večeras je u rijalitiju Parovi organizovana žurka, a poznato je da se ukućani u vili obično uz koju čašicu alkohola potpuno opuste i pokažu svoje pravo lice. Maca Diskrecija je i tokom ove večeri glavna zvezda, te je odlučila da svoje momke, Gasttoza i Ivana Marinkovića napravi ljubomornima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pa je svojim seksi plesom počela da zavodi internacionalnog žigola, Đan Karla, koji se poprilično uzbudio.

Uvijajući se oko njega, potpuno ga je izludela, a da li će Karlo uspeti da odoli Macinoj provokaciji, saznaćemo  do kraja večeri.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.