Vanredno izbacivanje iz Parova!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno izbacivanje iz Parova!

Mimi i Zmaj izašli iz kuće!

 Televizija Happy objavila je da će danas u 18.50 biti upriličeno vanredno izbacivanje iz rijalitija Parovi.

Ono što je neobično je činjenica da je unapred najavljeno da će biti izbačeni Mimi Oro i Zmaj od Šipova, a izbacivanja, redovna ili vanredna, obično ne funkcionišu tako da unapred znamo da će neko biti izbačen.

Mimi će se, objavile su voditeljke, vratiti sutra, pa je moguće da je izvedena iz kuće kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi dala iskaz u istrazi zbog koje je ranije privođena.

Objašnjenje za Zmajev izlazak nije dato, ali ako  imamo u vidu da je najavljeno da večeras u 21.30 počinje Zmajev šou "U Zmajevom gnezdu", moguće je da će se i on uskoro vratiti u Vilu!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VANREDNO IZBACIVANJE: Zmaj izbačen zbog ponašanja, a Mimi zbog suđenja?

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015

Produkcija je došla na ideju da izbaci Zmaja od Šipova i Mimi Oro, a koji je razlog takve odluke saznaćemo večeras od 19:50, kada će se dogoditi vanredno izbacivanje..Rijaliti šou "Parovi" svakim danom postaje sve intresantniji, kako zbog samih učesnika tako i zbog odluka produkcije, koja ih u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.