Uhapšen Zmaj od Šipova

Izvor: Mondo, 08.Apr.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zmaj od Šipova

Učesnik rijalitija uhapšen zbog nasilja, prenose "Večernje novosti".

Zbog sumnje da je pretukao mladića iz sela, policija u Mrkonjić Gradu uhapsila je Iliju Grahovca, poznatijeg pod nadimkom Zmaj od Šipova. Grahovac je široj javnosti poznat kao učesnik rijalitija "Hotel Maldivi" i Parovi na Televiziji Happy.

Njegov advokat Dušan Tomić rekao je za "Novosti" da je neimenovani mladić u alkoholisanom stanju upao na imanje Grahovca i ubo jednu od krava nožem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Krava je bila krvava, a pošto moj klijent životinje smatra svetinjom, odgovorio mu je 'ručno'. Ubrzo je stigla policija i stavila mu lisice, što ga je teško pogodilo. Svi znaju da se on, po izlasku iz rijalitija, posvetio stoci i imanju, pa napad na kravu nije mogao da oprosti," rekao je on.

Meštani, međutim, kažu da životinje na Grahovčevom imanju često nemaju šta da jedu i da lutaju selom, kao i da on o njima ne vodi računa, što "Zmaj" demantuje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.