TRENUTAK KOJI JE SVE ZBUNIO: Ljubina kći je dira po MEĐUNOŽJU, a Dalila joj spušta glavu na rame! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUTAK KOJI JE SVE ZBUNIO: Ljubina kći je dira po MEĐUNOŽJU, a Dalila joj spušta glavu na rame! (VIDEO)

Zaraćene strane u rijalitiju "Parovi".

Prvo su bile dobre drugarice, a onda su žestoko zakrvile. Međutim, ma koliko bile posvađane, Aleksandra Subotić i Dalila Mujić su uvek jedna drugoj iskazivale poštovanje - na neki način.

To se pokazalo i u trenucima kada je Dalili bilo teško zbog drame sa Mladenom Vuletićem. Ljubina kći joj je tada prišla i činilo se da su zakopale ratne sekire.

HEPI TV OBJAVILA FOTKU: OVO je Dalilin BIVŠI muž! Otela ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljoj drugarici, bio u zatvoru?

- Nismo se pomirile, samo je Aleksandra ispala čovek, prišla mi je kada mi je bilo teško i ja bih njoj to isto uradila - objasnila je tada Mujićeva, a Aleksandra je dodala da će se uvek naći pri ruci onome kome je teško.

Govoriti o njihovom pomirenju zaista je teško ako znamo koliko teških reči i uvreda razmene svakog dana. Međutim, to je rijaliti i tu važe neka druga pravila.

ŠOK LJUBINE KĆERI O SE*SU I TRUDNOĆI: Pustila sam ga ŠTO se ne pušta, a potom sam ODMAH morala da...

Jedan momenat pre večerašnje žurke je još više zbunio sve. Posle žestokih uvreda, Dalila je spustila glavu na Aleksandrino rame, a ova ju je dodirivala po međunožju.

Šta se to zbiva, koje to igre igraju njih dve?

Pogledajte te scene (dodirivanje je na oko 0.20):

ALEKSANDRA VATA DALILU ZA PICICC by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.