Suze i  krv u PAROVIMA: Lepa Lukić rasplakala i izbacila Mimi Oro iz takta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze i krv u PAROVIMA: Lepa Lukić rasplakala i izbacila Mimi Oro iz takta! VIDEO

Lepa Lukić je u večerašnjoj emisiji PAROVI svoj gnev zbog vređanja i nominacija iskalila na Mimi Oro. Bilo je unošenja u lice, suza i  krvi.

Lepa Lukić je u večeras strašno uvredila Mimi Oro, toliko je reči izletelo iz Lepinih usta da joj je krenula krv, a Mimi Oro je suze ronila i treskala sve po kući. Ostali učesnici Parova su smirivali obe zavađene strane sa malo uspeha. Lepa Lukić i Mimi Oro su se ostatak večeri izbegavale i prašina se lagano spustila, ali je starleta i dalje nastavila da roni suze, zbog uvreda koje je na njen račun izgovorila kraljica narodne muzike.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PALA I KRV U PAROVIMA: Lepa Lukić sav gnev iskalila na Mimi Oro

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015

Toliko je reči izletelo iz Lepinih usta da joj je krenula krv, a Mimi Oro je suze ronila i treskala sve po kući..Lepa Lukić je svoj gnev zbog vređanja i nominacija iskalila na Mimi Oro. Bilo je unošenja u lice, suza i  krvi...Kraljica narodne muzike je strašno uvredila Mimi Oro, toliko je reči...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.