Šokiran ponašanjem: DJ Krmak ušao u “Parove”, a učesnici ne prestaju da se svađaju

Izvor: Svet, 10.Feb.2016, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokiran ponašanjem: DJ Krmak ušao u “Parove”, a učesnici ne prestaju da se svađaju

Takmičare rijaliti programa “Parovi” je posetio DJ Krmak, koji je na samom početku ulaska u vili naišao na neprijatnosti.
Pre njegovog pojavljivanja takmičari su se svađali i to je poremetilo njihovu koncentraciju zbog čega nisu pažljivo pratili njegovu priču. DJ Krmak je bio iznenađen jer je on očekivao da će zateći svađu.
“Ja sam ovde došao da vam ulepšam veče i očekivao sam potpuno drugačiji doček. Razumem da su svima pare neophodne i vi ste ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zatvoreni ali evo ja ću da vam ispričam kako je u moje vreme bilo teško graditi karijeru”, rekao je Krmak.
Učesnici su počeli da slušaju a onda su nastavili sa prepirkama kao da gost nije tu. DJ Krmak je shvatio da ne vredi pričati i rekao im da oni njemu mogu postaviti pitanja.
Tijana Ajfon je iskoristila tu priliku i postavila mu pitanje:
“Meni su se mnogi smejali zbog nadimka pa me interesuje otkud to DJ Krmak, zašto baš Krmak?”, pitala je starleta, a onda su ukućani  nastavili po svom ne obraćajući pažnju na to ko šta priča. Tijana je pobesnela i počela besno da viče.
“E, pa šta vam je?! Ispoštujte čoveka koji je ime, postigao je više od svih vas zajedno. Pa dabogda sutra vi ovako gradili karijeru! Dabogda vi sutra ovako otišli da gostujete i da vas neko osporava i ne sluša”, rekla je Ajfonka.
Oni su nastavili da se svađaju, pa tako kad god bi Krmak nešto počeo da priča, oni su ga prekidali i međusobno se vređali.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šokiran ponašanjem: DJ Krmak ušao u “Parove”, a učesnici ne prestaju da se svađaju

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016

Takmičare rijaliti programa “Parovi” je posetio DJ Krmak, koji je na samom početku ulaska u vili naišao na neprijatnosti...Pre njegovog pojavljivanja takmičari su se svađali i to je poremetilo njihovu koncentraciju zbog čega nisu pažljivo pratili njegovu priču. DJ Krmak je bio iznenađen...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.