Šok priznanje u Parovima: Ružica i Gasttozz imali seks! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok priznanje u Parovima: Ružica i Gasttozz imali seks! VIDEO

Ružica Veljković sinoć je u rijalitiju Parovi bila na poligrafu, gde je svojim priznanjima šokirala sve, a najviše Zoricu Dukić, koja je bukvalno ostala bez teksta.

Naime, odgovarajući na pitanja koja su joj bila postavljena na poligrafu, Ružica je priznala da je imala seks sa Gasttozzom u Parovima, što je najviše šokiralo njegovu devojku Zoricu, koja u njenu priču nije mogla da poveruje. "Da, ja sad priznajem da je Gasttozz imao seks sa mnom", potvrdila je Ružica.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Panika u Parovima: Ružica pala u nesvest! Gasttozz je izneo na rukama VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Feb.2016, 10:10

U rijalitiju Parovi, Ružici Veljković sinoć je pozlilo, nakon čega je pala u nesvest. Ukućani su ostali u šoku, dok je Gasttozz, koji je u tom trenutku bio jedini pribran, izneo kako bi joj neko iz produkcije ukazao pomoć...Naime, svi ukućani razgovarali su sa DJ Krmkom koji je bio specijalni...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.