Skandal tokom proglašenja poednika u finalu Parova 2015: Zmaj od Šipova udario Gasttozza! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal tokom proglašenja poednika u finalu Parova 2015: Zmaj od Šipova udario Gasttozza! VIDEO

Nenad Marinković poznatiji kao Gasttozz, pobednik je treće sezone rijalitija Parovi 2015, a pre proglašenja pobednika došlo je do skadnala u kome je glavni akter bio Zmaj od Šipova.

Naime, Zmaj nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nije pobednio, već da je završio na trećem mestu i da ga je u borbi za pobedu nadmudrio njegov najveći rival Gasttozz. Kada su se Jelena i Nenad pojavili na bini u studiju, kako bi posle četiri meseca konačno dobili pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rijalitija Parovi, Zmaj jeskočio na Nenada, oborio ga na pod i počeo da ga udara.

Kako ne bi došlo do većeg incidenta, voditeljke su pozvale obezbeđenje koje je Zmaja razdvojilo od pobednika. N akrju Ilija nije želeo ni da čestita pobedniku, već se okrenuo i otišao.

Proglasenje pobednika i Gastoz pobednik

Posted by Maldivi rijaliti on Sunday, 28 June 2015

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Maldivi 2015: Zmaj od Šipova histerisao na samom ulasku, voditeljka ga sklanjala od kamere! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2015

Zmaj od Šipova nakon rijalitija Parovi 2015 i svog sopstvenog rijaliti U Zmajevom gnezdu, ušao je u novi luksuzni hotel Maldivi! Na samom ulasku, Zmaj je napravio skandal...Još uvek kivan što je izgubio pobedu u rijalitiju Parovi, Zmaj nakon što se predstavio, počeo je da priča kako je ga je Gasttoozz...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.