SVE SE RASPADA U PAROVIMA: Ljuba PLJUNULA Miljanu, a onda je ona dreknula NEEEE, fizički kontakt...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2017, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE RASPADA U PAROVIMA: Ljuba PLJUNULA Miljanu, a onda je ona dreknula NEEEE, fizički kontakt...

Drama.

Takmičari rijalitija "Parovi" pokazuju prostakluk. Osim teških reči, psovki, vređanja, kleveta i pretnji, počeli su da se pljuju. U luksuznu zemunsku vilu kao gost je ušao Srboljub Subotić da se sukobi sa bivšom suprugom njegovog brata Karađorđa, Ljubom Pantović.

Ostali takmičari su posle duela Srboljuba i Ljube dobili mogućnost da prokomentarišu i iznesu svoje viđenje "kaluđeriče sapunice". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najdirektnija je pored Vesne Rivas bila Miljana Kulić.

Ona je rekla kako Ljuba evidentno laže i da je svima jasno koja priča je istinita i dodala je da veruje u svaku reč Karađorđa Subotića.

Miljana je rekla da je očigledno da su i Ljuba i Aleksandra delile istog partnera Aleksandra Čabarkapu. Nakon toga Pantovićeva je poludela i krenula na Kulićevu.

- Ne želim bre, to da slušam! Sad ću da ustanem da te pljunem - rekla je Ljuba i uradila to što je najavila.

Miljana je samo viknula "neee, fizički kontakt nije dozvoljen", na šta joj je Ljuba odgovorila da "to i nije fizički kontakt". I zaista, iako je isprva od siline pokreta Ljube Pantović delovalo tako, nije došlo do fizičkog kontakta i tuča je izbegnuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.