SAZNAJEMO Starleta uhapšena u stanu punom droge

Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Starleta uhapšena u stanu punom droge

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ema Lapin (22) uhapšena je nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, u stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane.

Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba V.V.F., koja je ubrzo i puštena. Emi Lapin određeno je policijsko zadržavanje.

Konsultovan je dezurni tuzilac VJT-a u Beogradu.

Ema Lapin, pevačica i starleta, učestvovala u rijalitiju "Parovi" 2015. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENA SRPSKA STARLETA: Stan Eme Lapin pun druge!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane..Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba VVF, koja je ubrzo i puštena Emi Lapin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.