Ružica bila u vezi sa Šavijinim Lolom!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica bila u vezi sa Šavijinim Lolom!

Veljkovićeva imala avanturu s nekadašnjim dečkom svoje bivše ljubavnice Nataše

Osim sa Andrijom Markovićem, Ružica Veljković bila je u vezi i s Lolom Smiljanićem.

Kako Kurir saznaje, učesnica rijalitija „Parovi“ i bivši fudbaler Partizana zabavljali su se tri meseca, a veza je pukla kad je pevačica shvatila da je sportista veliki ženskaroš.

- Ružica i Lola bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u kratkoj, ali burnoj vezi. Nakon što su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, među njima su sevnule varnice i odmah su se smuvali. Međutim, nisu dugo izdržali zajedno jer Ružica nije želela da toleriše česte pozive i poruke koje je Smiljanić dobijao od brojnih devojaka. Čim je shvatila da on voli da švrlja, ostavila ga je - otkriva dobro upućen izvor.

Ovu ljubavnu avanturu Ružica nije želela da potvrdi, ali nije je ni demantovala, već je kratko prokomentarisala:

- Jao, nemojte to da me pitate. To je bilo kratko. Nismo bili u vezi, ali bilo je nešto. Prošlo je to - rekla je Veljkovićeva za Kurir Stars, ali nije komentarisala da li je sa Smiljanićem bila pre ili posle Nataše Šavije, među čijim ljubavnicima iz „fudbalske reprezentacije“ se pominjao i Lola.

Smiljanić je poznat po vezama s devojkama iz estradnog sveta. Anabela Bukva, Mina Milenković i Dejana Živković samo su neke od onih s kojima se zabavljao.

Ovim povodom pozvali smo i Smiljanića, koji nije odgovarao na naše pozive i poruke.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružica bila u šemi s Lolom Smiljanićem?

Izvor: Svet, 29.Maj.2015

Ružica Veljković, učesnica rijalitija “Parovi”, bila je u vezi s bivšim fudbalerom Partizana Lolom Smiljanićem, saznaje Kurir. Navodno, njihova veza je pukla kad je pevačica shvatila da je sportista veliki ženskaroš.. “Ružica i Lola bili su u kratkoj, ali burnoj vezi. Pošto su se upoznali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.