Rekordni poljubac od 46 sati

Izvor: Studio B, 15.Feb.2011, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordni poljubac od 46 sati

Jedan par na Tajlandu oborio je svetski rekord u poljupcu tako što se ljubio skoro dva dana bez prestanka.

Takmičenje je održano u tajlandskom letovalištu Pataja povodom svetog Valetina, Dana zaljubljenih.

Pobednici, 51-godišnji muškarac i 37-godišnja žena ostali su spojenih usana punih 46 sati, 24 minuta i devet sekundi i osvojili nagradu od 100.000 bata (2.400 evra) kao i dijamantski prsten vredan 50.000 bata.

Na početku takmičenja bilo je 14 parova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji su se, kako je vreme proticalo, sve više osipali, prenose strani mediji.

Prema strogim Ginisovim pravilima, parovi su morali da se sve vreme dodiruju usnama. Mogli su da piju isključivo pomoću slamke i da idu u toalet svaka tri sata. Nisu smeli ni da sednu, ni da se ispruže, ni da spavaju.

Prethodni rekord od 32 sata, sedam minuta i 14 sekundi koji su držali Kristina Rajnhart i Nikola Matović iz Nemačke.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.