Poznati parovi postavili prve ljubavne katance i otkrili kako su se upoznali

Izvor: Scandal.rs, 13.Feb.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati parovi postavili prve ljubavne katance i otkrili kako su se upoznali

Na prvom “Mestu za zaljubljene“ u UŠĆE Šoping Centru, Ana Štajdohar otkrila nam je da je nju i njenog supruga Nikolu spojila muzika i da su se upoznali tako što su imali zajednički nastup. Pored poznatog muzičkog par Ane Štajdohar i Nikola Demonje, i tv lica Danijela i Stefan Buzurović kao i internet zvezde Ničim Izazvan i Iva Chu, prvi su postavili ljubave katance na “Mestu za zaljubljene“ u UŠĆE Šoping Centru.

Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Danijela i Stefan ispričali su nam da je i njih spojio posao.

Interent senzacije Ničim Izazvan i Iva Chu, takođe su postavili svoje ljubavne katance i savetovali svima da je za uspešnu vezu neophodno puno prihvatanja, tolerancije i poštovanja, ali i da morate dobro da kuvate jer ljubav ide kroz želudac.

Romantična priča o ljubavnim katancima započeta je još davnih dana u Firenci, a dostigla je svoju kulminaciju sa čuvenim “Mostom umetnosti” u Parizu, koji je postao sinonim svih zaljubljenih parova.

Do 14. februara svi zaljubljeni moći će da i u Beogradu u UŠĆE Šoping Centru na “Mestu za zaljubljene” ostave svoj ljubavni katanac i da, kako staro verovanje kaže, na taj način ostvare magiju večne ljubavi.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.