Pljuni, pa poliži: Veljko Dabetić menadžer Ružici Veljković?

Izvor: Svet, 01.Avg.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljuni, pa poliži: Veljko Dabetić menadžer Ružici Veljković?

Bivši učesnici rijalitija “ParoviVeljko Dabetić i Ružica Veljković žestoko su se vređali u pomenutom šouu. On je čak za nju rekao da ima najgore mišljenje od svih iz ovog rijalitija i da ona nije bivša modelsica već da se lažno predstavlja. Izgleda da su se odnosi između njih dvoje promenili. On je, kako se pohvalio na svom profilu na mreži Facebook, sada menadžer Veljkovićeve i u objavi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izneo niz hvalospeva na račun ove kontroverzne rijaliti zvezde.

Ovom saradnjom nisu baš svi oduševljeni. Naime, pojedini su izneli niz kritika na račun Dabetića jer nije ispao dosledan i promenio je priču.
“Pljuvali ste se, a sada saradnja. O Bože…”, jedan je od komentara nakon što je Veljko objavio fotografiju na svom profilu.
“Nije ti ovo trebalo”, stoji u drugom komentaru.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Veljko Dabetić postao menadžer Ružice Veljković

Izvor: Tracara.com, 01.Avg.2015

Pljuni, pa poliži! (foto: Facebook) Bivši učesnici rijalitija Parovi, Veljko Dabetić i Ružica Veljković su nekada, tokom trajanja šoua, važili za ljute protivnike i koristili su svaku priliku kako bi se pokačili i uputili jedno drugome ružne reči. Veljko je čak u nekoliko navrata i izjavio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.