Parovi: Žestoka kazna produkcije za Jelenu Krunić zbog nasilja!

Izvor: Svet plus, 19.Mar.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Žestoka kazna produkcije za Jelenu Krunić zbog nasilja!

Produkcija rijalitija Parovi odlučila je žestoko da kazni Jelenu Krunić, koja je nasrnula na Kseniju Kranjec i slomila joj nos.

Ceo događaj izdešavao se u vili Parova kada je Aleksandra Subotić provocirala kako je glavni rijaliti igrač, zbog čega su Dalila Moreno i Jelena Krunić nasrnule na nju. Međutim, u tom trenutku, Jelena je udarila Kseniju, a istog trenutka joj je oduzet honorar i poslata je u izolaciju.

Ksenije se uplašila da joj je slomljen nos, zbog čega je odvedena kod lekara, gde su, kako piše portal Happytv.rs, konstatovane lake telesne povrede u vidu kontuzije mekog tkiva i desnog oka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hepi produkcija nikad strožija: Jeleni Krunić ode 1.000 evra od honorara!

Izvor: Svet, 19.Mar.2017

Mada su učesnici različitih karaktera i temperamenta, a boravak u zatvorenom prostoru dodatno doprinosi njihovim emocijama, pa ih treba razumeti, produkcija rijalitija “Parovi” i Hepi televizije i za najmanju agresiju kažnjava žestoko.. Mada su mnogi učesnici pomislili da je Jelena Krunić stvarno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.