Parovi: Maca i Gassttozz u suzama! Vuk napao Natašu VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Maca i Gassttozz u suzama! Vuk napao Natašu VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Parovi bilo veoma napeto, kako zbog izbacivanja Lepe i Bore tako i zbog svađa koje su nastale muđu ukućanima.

Lepa Lukić i Bora Drljača izbačeni su iz vile, oni su prema mišljenju publike najnezanmljivije osobe u rijalitiju, a nakon saopštenja da imaju pet minuta da se pozdrave sa ukućanima nastao je opšti haos. Maca i Gasttozz počeli su da plaču zbog njihovog odlaska, jer su im Lepa i Bora u kući bili poput roditelja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Ipak, ono što ukućanima nije poznato je to, da su Bora i Lepa zapravo završili kod Zmaja i da se za njih rijaliti nastavlja i dalje. Do sukoba u Parovima došlo je i između novih ukućana. Vuk Mob napao je i vikao na Natašu, koja je ronila suze iz sebi nepoznatog razloga. Kako će se stvari odvijati u kuću saznaćemo uskoro:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.