Parovi: Ivan Marinković i Mimi Oro imali seks dok je Vita masirao! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Ivan Marinković i Mimi Oro imali seks dok je Vita masirao! VIDEO 18+

Ako produkcija ''Happy'' televizije zbog upozorenja nadležnih ne želi da prikaže sve detalje iz rijalitija “Parovi”, Ivan Marinković otkriva da je uživao u seksu sa Mimi Oro i da će svoju strast obnoviti kada ona izađe.

''Mimi i ja samo imali avanturu i pre rijalitija, nismo bili u vezi, ali smo s vremena na vreme imali seks. Od trenutka kada sam ušao, nas dvoje smo se svake večeri mazili i ljubili, pa je bilo logično da pređemo tu granicu. To se i desilo jedne noći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kada me je maženje sa njom napalilo, pa smo krenuli u akciju. Odjednom se tu stvorio Vita, koji je došao da masira Mimi, i kada sam mu rekao da ode i pokazao da se je**mo, ona je rekla: “Ma neka ga”, i pružila mu ruku da je masira. Sve vreme smo se cepali od smeha'', prepričava Ivan šta se dogodilo i otkriva da ne brine što nije imao siguran seks.

''Nisam imao zaštitu, ali Mimi pije pilule, pa se ne plašim da će zatrudneti, a što se tiče polnih bolesti, stvarno sam ubeđen da se redovno kontrolišu. Nisam u panici kao Gasttozz, koji je kre*nuo Macu, pa sada tripuje da je oboleo. Mimi je super u krevetu, ume da zavede muškarca. Nije “mrtva krava” kao mutava Šavija, koju ne znam kako uopšte je*u oni silni fudbaleri, verovatno ona samo legne i raširi noge, dok oni odrade posao'', priča Marinković.

'' Meni se ona dopada, zgodna je i njeni silikoni su srazmerni njenoj visini. Ima ubedljivo najbolju guzu u kući. Nisam se zaljubio u nju i ne planiram da se ženim da bih je gledao drugačije osim fizički, a sigurno ćemo nastaviti da se viđamo čim izađe'', ubeđen je Ivan, koji je istovremeno zabrinut zbog informacije koja se pojavila dok je boravio u kući, a to je da je njegova navodna devojka trudna.

''Nemam devojku, ali sam se viđao sa dosta njih, tako da sam baš uznemiren zbog te vesti. Još mi se nijedna nije javila, mada mene mnoge pokušavaju da uhvate na tu foru. Više nisam siguran ni koliko dece imam'', otkriva bivši muž pevačice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu.

''Jedva čekam da je vidim, pošto je kada sam se probudio bila u školi, a ja sam potom imao obaveze vezane za gostovanja. Znam da mi je napisala čestitku za rođendan, ali je nisam dobio'', kaže Ivan, koga je po izlasku sačekala tužna vest da je njegova mama Dragana u bolnici.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.