Parovi 2015: Tijana Afon želi da abortira - Gasttozz je moja najveća greška! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Tijana Afon želi da abortira - Gasttozz je moja najveća greška! VIDEO

Nakon sumnje da je ostala u drugom stanju sa Gasttozzom tokom seksa koji su imali u rijalitiju Parovi 2015, Tijana Ajfon je u emisiji "Upoznajte parove" izjavila kako dete sigurno neće zadržati njegovo dete.

Tijana je tokom uživo emisije u Parovima, odgovarala na pitanja voditeljeke i gostiju u studiju i otkrila da ukoliko test pokaže da je u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stanju, nakon izlaska iz rijalitija odmah ide na abortus, jer Gasttozzovo dete ne želi da zadrži.  "Ukoliko test pokaže da sam trudna, neću zadržati Nenadovo dete. On je moja najveća greška. On je ološ i kreten. Ne poštuje žene i ne ponaša se kao džentlmen "rekla je Tijana, dok ej Nenad sve vreme ćutao.

Tijanina majka se iskreno nada da je sve to deo igre i plana koje su ona i Ružica smislile, da bi nervirale Gasttozza.  Poslušajte šta Nenad misli o Tijaninoj trudnoći:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.