Parovi 2015: Ružica ponovo histerisala, u vilu se vraća Igor X, a ne Filip! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Ružica ponovo histerisala, u vilu se vraća Igor X, a ne Filip! VIDEO

Kako bi udovoljili Ružici, učesnici Parova 2015 namerno su nominovali Filipa kako bi produkcija njega vratila nazad u vilu, međutim, oni su opet rešili da iznenade učesnike!

Naime, kako su svi učesnici želeli da udovolje Ružici i Filipi, te nominovali Filipa da se vrati u vilu, produkcija je to odbila i rešila da u vilu nazad vrati Igora X. U vili Parovi nastao je haos i Ružica je otrčala do kupatila gde je vidno uznemirena počela da histeriše.

Matora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << joj je prišla, međutim Ružica je gurnula i nije joj dozvolila da je uteši! Igor je objasnio da to nije fer, ali voditeljka mu je naredila da se spakuje. Voditeljka je objasnila Ružici da je Filip dobro, a ona joj je odgovorila: ''Je**te se svi!''

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.