Parovi 2015: Produkcija ućutkala Ružicu - Zalepili joj flaster preko usta!

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Produkcija ućutkala Ružicu - Zalepili joj flaster preko usta!

Produkcija rijalitija Parovi kaznila je Ružicu Veljković u rijalitiju Parovi! Umesto izolacije ili oduzimanja honorara, produkcija je pevačici zalepila flaster preko usta i ona nije mogla pet sati da priča i jede!

Danas na suđenju u luskuznoj vili Parovi Era Ojdanić stao je na stranu bivše modelsice. Pevač tvrdi da Marko želi seks sa Ružicom, ali da od toga neće biti ništa! ''On radi sve smicalice jer želi kapital koji Ružica ima, a to je njena vagina, ali mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ona ne da niti će mu ikada dati i zato je on besan'', rekao je Ojdanić.

Produkcija je, međutim, bivšu modelsicu okrivila i njena kazna bila je nošenje flastera preko usta gotovo pet sati. Ružica sa flasterom preko usta nije mogla ni da jede ni da priča! Sada je kazna istekla i Ružica ponovo može normalno da fukcioniše.

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.