Parovi 2015: Jasmin izbačen iz studia - Gađao voditeljku činijom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Jasmin izbačen iz studia - Gađao voditeljku činijom! VIDEO

Kao što je i bilo najavljano, Jasmin Nevenkić večeras je gostovao u emisiji ''Upoznajte Parove'', tačnije u Parovima 2015, a iz studia je izbačen zbog nasilničkog ponašanja!

Naime, Jasmin je večeras gostovao u emisiji ''Upoznajte Parove'', gde se u jednom momentu iznervirao i gađao novinarku koja je takođe gostovala činijom!

Kako saznajemo, Jasmin je napustio studio jer je novinarka htela da dokaže da je on izmislio da Nela nosi njegovo dete! Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << cele drame, kada Jasmin nije mogao da se izbori sa svojim besom i gađao novinarku činijom, voditeljka je izjavila: ''Jasmin nije mogao da se izbori sa svim lažima koje je plasirao i nije mu mesto na Hepi televiziji''.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi 2015: Jasmin izbačen iz studija - Gađao voditeljku činijom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2015

Kao što je i bilo najavljano, Jasmin Nevenkić večeras je gostovao u emisiji ''Upoznajte Parove'', tačnije u Parovima 2015, a iz studija je izbačen zbog nasilničkog ponašanja!..Naime, Jasmin je večeras gostovao u emisiji ''Upoznajte Parove'', gde se u jednom momentu iznervirao i gađao novinarku...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.