PSOVAO PRED SVEŠTENICIMA: Ovo je ceo Zmajev govor BEZ CENZURE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSOVAO PRED SVEŠTENICIMA: Ovo je ceo Zmajev govor BEZ CENZURE! (VIDEO)

Učesnik rijalitija "Parovi", Zmaja od Šipova, sahranio je brata Rajka, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Kao što je i očekivano, Zmaj je održao govor, međutim ovaj put kraći nego na očevoj sahranu. Dok su sveštenici stajali pored njega, učesnik "Parova" se obraćao prisutnima, a onda se iznervirao pa počeo da psuje ne mareći što su oni tu.

Iako je napustio vilu, Zmaj nije prekinuo učešće u rijalitiju, pa su ga kamere televizije "Hepi" pratile i tokom sahrane.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Parovi gledali sahranu Zmajevog brata

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 09:11

Kad pomislimo da smo sve videli u rijalitiju - oni nas izneade. Naime, Parovima su prikazani snimci sa sahrae Zmajevog brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana...Zmaj koji se tada nalazio u rijalitiju Parovi odmah je napustio šou i otišao u rodno Šipovo...Organizovao je sahranu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.